

| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
مواد لازم :
تخم مرغ | 4 عدد |
کره | یک و یک دوم پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق سوپ خوری |
شکلات تخته ای | 200 گرم |
شکر | یک و یک دوم پیمانه |
خامه | 1 پیمانه |
طرز تهیه :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.زرده ها را با شکر خوب مخوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود . کره و کاکائو را با هم زن خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شکلات تخته ای را بر روی بخار آب بگذارید تا کاملا نرم شود .
شکلات را از روی حرارت بر دارید . پس از آنکه کمی خنک شد آن را به مخلوط کره و کاکائو اضاف کنید و خوب مخلوط کنید. سفیده ها را به صورت دورا نی همراه با کمی شکر بزنید تا کاملا پف کند . زرده تخم مرغ و شکر زده شده را درون مواد کاکائو برزید و خوب مخلوط کنید .
سپس خامه را به آن اضاف کنید و بعد سفیده را درون مواد بریزید و به صورت دورانی مخلوط کنید.پس از مخلوط کردن میتوانید آن را درون لیوان پایه دار بریزید و با خامه و نقل رنگی تزئین کنید.
نتایج پژوهشها نشان میدهد که شیر بز یک مادهی غذایی مفید و مغذی است.
محققان دانشگاه گروناد در پی مطالعات متعدد به این نتیجه رسیدهاند که شیر بز حاوی مواد مغذی زیادی میباشد که برای بهبود سلامت بدن انسان بسیار مفید است.
مصرف شیر بز برای افرادی که دچار کم خونی ناشی از فقر آهن هستند بسیار خوب است زیرا باعث میشود که خاصیت مغذی آهن بیشتر شده و گلبولهای قرمز خون دوباره ساخته شوند. این نوع شیر تداخل بین کلسیم و آهن را به حداقل میرساند.
مواد لازم :
سبزي آش | يك كيلوگرم |
گوشت چرخ كرده | 300 گرم |
آلو قرمز | 500 گرم |
پياز متوسط | چهار عدد |
لوبيا قرمز و عدس و بلغور گندم و برنج | هر کدام يك پيمانه |
نعنا خشك | دو قاشق سوپخوري |
نمك، فلفل و روغن | به ميزان لازم |
طرز تهیه :
دو عدد از پيازها را پس از خرد كردن داخل قابلمهاي به همراه روغن تفت ميدهيم. سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميدهيم. نمك و فلفل زده و در ظرف را گذاشته تا گوشت بپزد. سپس داخل تابهاي دو عدد پياز باقي مانده را خلال كرده و به همراه مقداري روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود.پس از طلايي شدن نعنا خشك را افزوده و دو دقيقه ديگر هم تفت ميدهيم.
مقداري از پياز داغ و نعنا را براي تزيين كنار ميگذاريم. لوبيا را كه از 24 ساعت قبل خيس كردهايم به همراه سه ليوان آب جوش به گوشت اضافه ميكنيم. پس از نيم پز شدن لوبيا، عدس و بلغور را كه از يك ساعت قبل خيساندهايم به آن افزوده و صبر ميكنيم تا حبوبات نيمپز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقيه حبوبات بپزد. سبزي آش را داخل قابلمه ريخته و پس از پنج دقيقه آلوها را ميافزاييم و حرارت را كم ميكنيم تا آش جا بيفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ريخته و با نعنا و پياز داغ تزيين ميكنيم.
مواد لازم :
گل کلم بزرگ | یک عدد |
سیب زمینی متوسط | سه عدد |
پیاز متوسط قاچ شده | نصف |
دانه خردل | یک قاشق چایخوری |
گشنیز | یک قاشق چایخوری |
زیره | یک قاشق چایخوری |
هل | سه عدد |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
برگ بو | یک عدد |
میخک | سه عدد |
روغن گیاهی | سه قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را به مدت پانزده دقیقه در آب جوش بپزید . سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید سیب زمینی ها در آب بمانند . گل کلم ها را خرد کرده و بیشتر ساقه آن را دور بریزید . آنها را شسته و در یک آبکش قرار دهید . در همان حالی که سیب زمینی ها پخته می شوند روغن را در یک ظرف نسبتا گشاد ریخته و داغ کنید .
دانه های خردل را در روغن بریزید تا پف کنند سپس میخک ، هل و برگبو را نیز به آن بیفزایید . آنها را هم زده و سپس پیاز را به آنها اضافه کنید . کمی قبل از آنکه پیازها تغییر رنگ دهند بقیه چاشنی ها را بجز زردچوبه به آن اضافه کنید . گل کلم را به مخلوط اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با روغن و ادویه ها آن را تفت دهید . در حالیکه گل کلم ها سرخ می شوند ، سیب زمینی ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید .
آنگاه روی آن زردچوبه ریخته و هم بزنید . چند دقیقه دیگر به سرخ کردن و هم زدن سبزیجات ادامه دهید . نصف فنجان آب روی آنها ریخته و حرارت زیر آن را کم کنید . درب قابلمه را بسته و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید . اگر هنوز سبزیها سفت بودند نصف فنجان آب دوباره به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید .
مواد لازم :
سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) | به مقدار لازم |
برنج | 300 گر م |
لپه | یک فنجان |
گوشت چرخ کرده | 150 گرم |
پیاز سرخ شده | 4 تا 5 قاشق غذاخوری |
کشمش سرخ شده | 5 قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | 5 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زرد چوبه و آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
برنج و لپه را از قبل خیس کنید.
سبزیها را بشویید و خرد کنید.
بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.
گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به صورت گلوله توپی در آورید.
طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.
در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفتههای آماده را در آن بیندازید.
حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.
در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی میماند که به صورت سس روی کوفتهها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفتهها باز نشود. بعد از پختن، کوفتهها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید.
• تعداد: 4 تا 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 4 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم :
آب لیموترش | یک عدد بزرگ |
آب لیموترش | یک عدد کوچک |
شکر | 70 گرم |
زرده تخممرغ | 5 عدد |
پنیر خامهای | 250 گرم |
ورقه ژلاتین | یک و نیم عدد |
خامه زده شده | 200 میلی لیتر |
طرز تهیه :
1. در یک کاسه بزرگ آب لیموترشها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زردههای تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
2. یک سوم قابلمهای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت 5- 3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
3. ژلاتین را در آب خیس کنید.
4. وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقههای ژلاتین را درون کاسهای قرار دهید و روی آنها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت میگیرد تا ورقههای ژلاتین نرم شوند.
5. ورقههای ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.
6. ورقههای ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آنها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آنها خارج شود سپس آنها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.
7. خامه و پنیر را اضافه کنید.
8. وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
9. مخلوط را درون یخچال قرار دهید.
10. مخلوط را درون لیوانهایی که از قبل آماده کردهاید بریزید سپس آنها را به مدت 4- 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.
11. موس لیموها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آنها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.
مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | 1/2 قاشق چای خوری |
اسانس موز | 1 قاشق غذا خوری |
شکر | 1/2 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
گردو خرد شده | 1 پیمانه |
کره یا روغن مایع | 3/4 پیمانه |
آرد الک شده | 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.
تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5 دقیقه دیگر بماند کافی است .
مواد لازم :
فیله گوساله |
750 گرم |
فیله مرغ |
200 گرم |
آب پیاز |
1 عدد |
روغن زیتون |
2/1 پیمانه |
آبلیمو | 2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
قارچ | 4 عدد |
فلفل سبز دلمه ای | 1 عدد |
طرز تهیه :
ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه های مستطیل شکل در می آوریم و با بیفتک کوب می کوبیم . فیله مرغ را شسته و به قطعاتی مستطیل شکل بریده و روی آن را نیز بابیفتک کوب می کوبیم . توجه داشته باشید قطعات مرغ باید از تکه های گوشت کوچکتر باشد تا بتوانید آن را داخل گوشت بپیچید. قطعات گوشت را در آب پیاز و نیمی از روغن زیتون از شب قبل خوابانده , قطعات فیله مرغ را نیز در آبلیمو, مابقی روغن زیتون , نمک و فلفل به مدت 2 الی 3 ساعت بخوابانید . پیاز را شسته و بهصورت خلالهای ریز و باریک در می آوریم . گوجه فرنگی و قارچ و فلفل سبز دلمه ای را نیز شسته و به خلالهای باریک خرد می کنیم . فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می دهیم . فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذکر مقدار کمی روی آن می ریزیم . فیله گوساله را خیلی با دقت و به آرامی می پیچیم که مواد بیرون نریزید . و از قسمت اتصال , گوشت را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می کنیم , در نیمه پخت به آن نمک می زنیم . تزئین کبابها با قارچ که روی آن لوزی های فلفل دلمه ای یا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگین تر می کند.
این نان بیشتر در نواحی شرق رومانی طبخ می شود و یک نوع نان پنیری محسوب می گردد.به این نان pasca نیز می گویند.
مواد مورد نیاز خمیرنان پنیری رومانی :
آرد گندم | چهار و نیم پیمانه |
شیر پرچرب | یک پیمانه |
پودر خمیر مایه | دو قاشق چایخوری |
کــره ذوب شده | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
شکر | 100 گرم |
نمک | یک قاشق چایخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
روغن هسته انگور یا ذرت | 1/4 پیمانه |
مواد مورد نیاز مایه پنیری :
پنیر خامه ای | یک پیمانه |
تخم مرغ | دو عدد |
شکر | 1/4 پیمانه |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
افشره لیمو | به میزان لازم |
کشمش | نصف پیمانه |
عسل | دو قاشق سوپخوری |
شیر | دو قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
در ظرفی، یک پیمانه آرد، شیر پرچرب و مایه خمیر را هم زده تا مخلوط شوند. نصف پیمانه آرد را به مواد افزوده و میگذاریم تا در دمای اتاق 15 دقیقه بماند تا مواد ترکیب شده، حجم آن افزایش یافته و روی آرد ترک بخورد. کره، تخممرغ، شکر، وانیل و نمک را به مواد افزوده و به وسیله لیسک مواد را هم زده و همزمان سه پیمانه آرد باقیمانده را اضافه میکنیم تا مواد کاملا مخلوط شود. با درجه کند همزن، مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همین هنگام روغن را نیز به مواد میافزاییم. وقتی تمام روغن را اضافه کردید، خمیر باید حالت کششی داشته و نرم شود.
اگر خمیر خشک بود کمی روغن به آن میافزاییم. خمیر را درکاسهای گذاشته، در آن را با کیسه فریزر پوشانده و دو ساعت در دمای اتاق میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود، سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. یکی از تکههای خمیر را وردنه کشیده تا به شکل دایرهای به اندازه 25 سانتیمتر برسد. یک قالب کمربندی 25 سانتیمتری را کاملا چرب نموده و خمیر گرد را کف قالب پهن میکنیم. سه تکه باقیمانده خمیر را به شکل طنابهای یک اندازه درآورده و در کنار هم میگذاریم، سپس خمیرها را به هم بافته تا به شکل گیسبافت درآید. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهای آن را به هم چسبانده تا شبیه دایره شود. روی قالب را پوشانده و 40 دقیقه دیگر استراحت میدهیم. فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
طرز تهیه مایه پنیری :
پنیر، تخممرغها، شکر، کشمش، وانیل و افشره لیمو را ریخته و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. این مایه را در وسط گیسبافت خمیری ریخته و 15 دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد. بدون اینکه در فر را باز کنیم، حرارت آن را پایین آورده و به 160 درجه رسانده و 45 دقیقه دیگر اجازه میدهیم درون فر بماند تا رویه نان قهوهای شود. نان را از فر درآورده و میگذاریم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون آورده و پیش از سرو روی آن را با ترکیب شیر و عسل پوشانده و برش میزنیم.
مواد لازم :
برنج پخته شده | دو قاشق غذاخوری |
تخم مرغ و کدو | از هر کدام دو عدد |
جعفری و شوید خردشده | از هر کدام یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آرد سوخاری | سه قاشق سوپخوری |
آرد سفید و نان گرد | به میزان لازم |
گوجه فرنگی کاهو، سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
طرز تهیه کدو برگـر:
کدوها را رنده کرده و آب آن را بگیرید. شوید، جعفری، برنج، تخممرغ، نمک و فلفل را به کدو اضافه و هم بزنید. آرد سوخاری را هم اضافه کرده و آرد سفید را تا جایی بریزید که کمی قوام یابد و با دست کمی ورز دهید. بعد به اندازه نان گرد کرده و در روغن سرخ کنید. به نان سس گوجهفرنگی زده یک ورق از کدو و به ترتیب گوجهفرنگی و کاهو بگذارید
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 190
بازدید ماه : 58
بازدید کل : 215649
تعداد مطالب : 460
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1